Gustau Yubero

(GYubero)

Assessoria patrimonial i planificació financera

Terrassa. Barcelona. ESPAÑA.

El projecte Efec: inici immillorable


Escrito 8 Feb 14

Vacarisses, 7:50am, un fred que pela.

Entro a l'INS Vacarisses i tot va com una seda: em rep l'Àngels que és la mestra que estarà amb mi a la classe, explico el taller "Administrant els teus diners" i em trobo amb un auditori receptiu i amb ganes de participar. No podia començar amb més bon peu.

Però, sí, perquè a més m'hi ha trobat a la Marga Vidal, una antiga amiga que feia molt que no veia i que resulta que és la Cap d'Estudis de l'Institut! Així és un plaer ser voluntari! Endavant amb l'EFEC!

(si en voleu més info: www. efec.cat)

 

 

Comentarios (2)

mistol Jubilado nacido el 4/2/45 y colaboro con el circuloeconomia.com y la Escola Europea de Humanitats de Barcelona, sobre ciencias humanas.

8 Feb 14

Enhorabuena por ser voluntario de EFEC , Educación Financiera en las Escuelas de Catalunya, ya he visto que está Josep Soler y muchos nombres importantes que están también en Unience, que a eso nos dedicamos, pero hay que empezar en la Escuela, desde niños, para ser adultos bien formados.

WebRep
 
currentVote
 
 
noRating
noWeight
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

GYubero Assessoria patrimonial i planificació financera

10 Feb 14

Si alguna vez tienes oportunidad de participar en algo parecido, te lo recomiendo. Es una experiencia muy enriquecedora (no a nivel de TIR ni de Core Capital, enriquecedora de verdad :D )